

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем